Področno prvenstvo v nogometu za mlajše dečke – Črnomelj 2019

V sredo smo se udeležili področnega prvenstva v nogometu.

Naših učencev tokrat žoga ni ubogala, a vseeno vsem čestitke za dobro igro. Prvo mesto je zasluženo osvojila OŠ Šentjernej, s katero smo se pomerili v prvi tekmi.

Našo šolo so zastopali: Valentin Zaletel, David Crnevski, Arianit Aliu, Jan Gnidovec, Jakob Pušlar, Jaka Lobe, Dženan Šehić, Urban Rogelj, Jan Šalehar, Marcel Pucelj in Jaka Trunkelj.

S. Pristavnik

OŠ Trebnje : OŠ Šentjernej 1 : 1 – strelec Jakob Pušlar. Kazenski streli 2 : 3

V prvi tekmi so se učenci pomerili s kasnejšimi zmagovalci. V prvem delu so bili nasprotniki bolj nevarni in tudi prvi zadeli. Naši učenci so se hitro zbrali in izenačili. V drugem polčasu je bila igra enakovredna, a brez zadetkov. Bolje so kazenske strele izvajali nasprotniki in zasluženo slavili.

OŠ Trebnje : OŠ Žužemberk 1 : 1 – strelec Jakob Pušlar. Kazenski streli 1 : 3

Druga tekma je bila odločilna za preboj v polfinale. Naši učenci so sicer igrali malo slabše kot v prvi tekmi, a ves čas bili dosti boljši. V prvem polčasu so dobro igro kronali z zadetkom in imeli kar nekaj zrelih priložnosti, ki jih pa niso izkoristili. V drugem polčasu je bila slika enaka, a, žal, niso znali zadeti. Kazen je sledila po edini priložnosti nasprotnikov. Žoga je nesrečno zadela napadalca in presenetila našega vratarja. Po kazenskih strelih je bil nasprotnik bolj zbran in se uvrstil v polfinale.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost