CŠOD Soča – 2. dan

Danes , 8. 10. 2019, smo Tjaša, Neža in Zala imele budnico, kar pomeni, da smo šle v vse sobe in budile druge. Nato smo se uredili in šli na zajtrk. Imeli smo pohod v Tolminska korita. Videli smo veliko slapov in mostov, bilo je zelo zabavno. Ko smo prišli nazaj v dom, smo se preoblekli in šli na kosilo. Potem smo imeli prosti čas. Popoldne smo imeli igre na prostem in za tem še mini pohod.

Tjaša Starin, Neža Smuk, Zala Marinčič

 

Danes smo se odpravili v Korita, kjer smo hodili po poti ob reki Zadalščici. Videli smo skalo v obliki medvedove glave, soško postrv in veliko slapov. Prečkali smo veliko mostov. Eden izmed teh se imenuje Hudičev most. Bilo nam je zelo všeč.

Eva Jarc, Klara Maver, Zoja Trlep

 

Dopoldan smo se imeli lepo in veliko smo hodili. Šli so do reke in naprej, bilo je zabavno. Izvedeli smo veliko in tudi videli veliko lepih stvari, soško postrv in čisto vodo. Odšli smo čez viseči most, kar je bilo za nekatere strašno, za druge pa adrenalinsko. Kljub vsem hribom, so tu še vedno čutijo primorske značilnosti.

Marcel Krevs, Nejc Kravcar, Jan Ratajc

 

Dopoldne smo šli na sotočje reke Tolminke in reke Soče. Tam smo se družili in veliko naučili. Popoldne smo šli v Tolminska korita. Tam smo videli čudovito naravo reke Tolminke. Družili smo se tudi s svojimi prijatelji. Videli smo tudi naravni most v obliki medvedove glave in soško postrv.

Peter More, Jaka Lobe, Bine Šmid

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost