Učenci in učenke OŠ Trebnje so se udeležili področnega ekipnega prvenstva atletiki

V četrtek 28. 9. 2023 so se učenci in učenke OŠ Trebnje udeležili ekipnega področnega prvenstva v atletiki, ki je potekalo v Novem mestu. Učenci in učenke so nastopali v naslednjih disciplinah: tek na 60 m, 300 m, 1000 m, met krogle, met vorteksa, skok v daljino, skok v višino in štafeti 4×100 m. V vsaki disciplini sta nastopala po 2 ali 3 učenci(ke), v štafeti pa 4.

Pod mentorstvom Mira Brezovarja, Marka Radlja so naslednji učenci osvojili odlično 4. mesto in se s tem rezultatom uvrstili na državno prvenstvo, kjer nastopa najboljših 16 šol iz cele Slovenije: Luka Kirm, Andrej Stojanović, urban Koželj, Leon Longar, Nace Žitnik, Matic Klarič, Jurij Močnik, Jernej Zajc, Matic Radelj, Anže Cesar, Aleks Furar, Kristjan Grandovec, Matic Gracar, Nikola Kovačević, Jurij Borin, Aljaž Žukovec in Črt Kranjc.

Pod mentorstvom Urške Barle, Maruše Medved in Maje Vtič so naslednje učenke osvojile 7. mesto: Tinkara Borštar, Ana Šalehar, Metka Žlebnik, Petra Kos, Kaja Saje, Nia Ilovar, Rebeka Kunstek, Tinkara Zakrajšek, Naja Šavrič, Melani Damijan, Tina Vidrih, Nina Ornik, Monika Merzel, Anesa Husejinović, Jerca Lavrič, Zoja Udovič, Erin Žlebnik, Arijana Dobrnjić in Sara Štupar.

Vsem udeležencem iskrene čestitke.

Aktiv športa

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost